REUMATOLÓGIAI SZAKRENDELÉS


Bemutatkozás:

Dr. Csitos Judit Reumatológus szakorvos vagyok.2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Kezdetben fizikális medicina és rehabilitációs rezidensként, majd reumatológus rezidensként folytattam szakképesítési tanulmányaimat. 2015. óta dolgozom a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Reumatológiai Osztályán. 2018-ban a Debreceni Egyetemen kiváló minősítéssel szereztem szakvizsgát reumatológiából. Gyakorlati tudásra tettem szert a mechanikus mozgásszervi, ún. degeneratív betegségek, valamint a nem mechanikus eredetű gyulladásos reumatológiai kórképekben, szisztémás autoimmun betegségekben szenvedők ellátásában. A hazai reumatológiai betegellátó intézményrendszeren belül Arthritis Centrumok hálózatát hozták létre, melynek osztályunk is része lett, így több éven keresztül végeztem szakorvosként a jelenleg legkorszerűbbnek számító biológiai terápiát. Meggyőződésem, hogy a betegek gyors és pontos diagnosztizálása után a leghatékonyabb kezelési módszer kiválasztása mellett hatalmas hangsúlyt kell fektetni a mozgásfunkciók lehetőség szerinti helyreállítására és megőrzésére, valamint a deformitások- beleértve a radiológiai progresszió- kialakulásának prevenciójára. Elengedhetetlennek tartom a megfelelő életmód kialakítását - az egyénre szabott mozgásformákat, táplákozási tanácsok megfontolását, fizikoterápát, esetleg alternatív gyógymódokkal kiegészítve- annak érdekében, hogy a kémiai gyógyszerek legszükségesebb minimalizásása mellett az ízületek, csontok és a teljes vázrendszer egészsége minél tovább megőrizhető legyen.
Főbb tevékenységi területek:

- degeneratív kopásos ízületi- és/vagy lágyrész elváltozások (csípő- és térdízületi, kéz kisízületi kopások, izomfájdalom, a nyak, váll, hát és derék területén, ínhüvelygyulladások, teniszkönyök, golfkönyök, gerinc kopásos eltérései, gerincferdülés, porckorong rendellenességek, egyéb izom- és kötőszövet eredetű betegségek.

- csontritkulás

- gyulladásos reumatológiai kórképek (rheumatoid arthritis, spondylarthritisek, arthritis psoriatica, köszvény, polymyalgia rheumatica)

- szisztémás autoimmun betegségek

- akut fájdalom a vázrendszerben

B E J E L E N T K E Z É S

Kecskemét, Füzes utca 11.
Reumatológiai szakrendelés: 
Kedd 8-16 óráig
Csütörtök 8-16 óráig

Áraink
Telefon: +36709076535
Megjegyzés: Időpont foglalás telefonon Hétfő-Péntek: 9-16 óráig