ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Kedves Vendégeink!

Az Önök kényelme, és a zökkenőmentes időpontfoglalás érdekében egészségházunkban bevezetésre került az ONLINE ELŐJEGYZÉSI rendszer. Segítségével, regisztráció nélkül, könnyedén, néhány perc alatt tudnak időpontot foglalni bármely szakrendelésünkre.

Az időpontfoglalásról egy tájékoztató e-mailt fog kapni, melyen keresztül bármikor módosíthat foglalásán. Kérjük, amennyiben a foglat időpontjában változás történik, azt időben, legkésőbb 12 órával a foglalt időpont előtt szíveskedjen jelezni, módosítani. Telefonos előjegyzésünk +36 70 907 65 35 telefonszámon továbbra is elérhető, amennyiben nem talál Önnek megfelelő időpontot, kérjük hívjon bizalommal.

FONTOS!

A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával korábbi leleteit is! Amennyiben az Egészségházunkban készültek korábban leletei, hívja fel erre orvosa figyelmét.

Hasi UH vizsgálat előtt 6 órával már nem szabad enni, kávézni, teázni. 2 órával a vizsgálat előtt csak csapvíz ill. szénsavmentes ásványvíz fogyasztható, a reggeli gyógyszerek bevehetők. Az UH vizsgálat tervezett időpontja előtt 1 órával a vizelet visszatartása javasolt.